TEATRE: "SÍ, PERÓ NO EXACTAMENT"

06/12/2019
  • 13/12/2019 h 19:30 Llibreria L'Argonauta

  • Tots, en algun moment de la nostra vida ens hem preguntat: “I jo, d’on vinc?”.
    A partir d’aquesta pregunta la Sandra Rossi dirigeix la mirada cap els seus orígens. Un espectacle de narració oral farcit d’humor, de tendresa i de sinceritat on la Sandra Rossi ens mostra les seves increïbles capacitatsde comunicar-se amb el públic, canta, balla i interpreta quinze personatges però sobre tot, comparteix des del cor retalls de la seva vida. I en acabar la funció la gent es pregunta: “Però...tot això és veritat?”
    No et perdis “Sí, però no exactament el dia 12 de desembre a les 20.00 hores a la Llibreria L'Argonauta amb la Sandra Rossi. T’hi esperem!

cercar...

Etiquetes

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.