• Transforma la teva vida

  Xavi Verdaguer Rosa dels Vents Ref. 9788416430116 Veure altres productes del mateix autor
  Disponible
  20,00 €
 • Descripció

  • any : 2017
  • pàgines : 296

  Aquest llibre et pot canviar la vida. I tu n’ets el protagonista.

  Transforma la teva salut és un llibre nascut amb el propòsit d’apropar els coneixements científics més actuals a tota mena de públic, amb l’objectiu d’oferir noves solucions a problemes de salut que abans ens pensàvem que eren crònics i que, per tant, no tenien solució. La meva experiència professional i els coneixements adquirits al llarg de més de vint anys de dedicació en l’àmbit de la salut són ara a les teves mans. Aquí trobaràs les claus per millorar el teu benestar físic i emocional.

  L’objectiu principal d’aquest llibre és que, després de llegir-lo, tothom sigui capaç d’aplicar els coneixements apresos de manera immediata, sempre respectant el consell mèdic o de l’especialista en medicina integrativa. És per això que en moltes fases de la seva redacció he simplificat els conceptes més complexos —aquells que agraden tant d’estudiar als professionals mèdics i sanitaris— i he mirat de fer-los més entenedors al públic en general.

  Al final del llibre trobaràs la bibliografia en la qual he basat la informació de cada capítol, que compartirem per sempre més. Com veuràs, les referències científiques no estan esmentades metodològicament com si fos un treball de doctorat, perquè el contingut d’aquestes pàgines no està dirigit als professionals sinó a gent com tu i com jo. Ara bé, sempre que ho vulguis les podràs consultar per aprofundir en quelcom que hagis considerat irresistible.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto